Sportgeneeskunde

In januari 2017 heeft Medisch Centrum Breda op gebied van sportgeneeskunde de samenwerking gezocht met SportmedX Breda. SportmedX heeft daarnaast locaties in Moordrecht, Goes, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Winterswijk, Almelo en Enschede.

SportmedX biedt hoogwaardige sportmedische zorg op maat voor de top- en breedtesporter en iedereen die om gezondheidsredenen moet bewegen, zoals ook inactieven en chronisch zieken. Men kan voor de volgende verrichtingen bij de sportarts terecht:
Mocht u meer informatie/toelichting willen over het werkveld en de toegevoegde waarde van de sportarts voor de kwaliteit van zorg kijk dan even www.sportmedx.nl

U kunt, op eigen verzoek, bij SportmedX Breda terecht voor uw sportkeuring: bijvoorbeeld duikkeuringen, of voor uw verplichte sportkeuringen voor opleiding of wedstrijdlicenties. Daarnaast uiteraard ook voor sportmedische begeleiding: van teams of individuen. Deze sportmedische begeleiding kan incidenteel (tijdens een toernooi/wedstrijd) of gedurende een lange(re) periode.

U kunt worden doorverwezen naar SportmedX Breda voor een (blessure)consult of voor inspanningsdiagnostiek vanwege inspanningsgebonden klachten, hier heeft u een verwijzing van de huisarts voor nodig. Consulten en inspanningsdiagnostiek op verwijzing zijn sinds 1 januari 2016 opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering.

Uw behandelaar


M. Thunnissen

Sportgeneeskunde