Partners

Om patiëntenzorg te kunnen garanderen op het allerhoogste niveau werken wij samen met partners die voldoen aan onze strikte eisen. Door samen te werken met de juiste partners maken we gebruik van elkaars kwaliteiten en bereiken we betere resultaten in een kortere tijd. Daar profiteren onze patiënten van. Onze samenwerkingspartners vindt u hieronder.


 Zorghotel Merlinde

zorghotel_melinde_logoAls u na uw operatie een aantal dagen extra zorg nodig heeft dan is Zorghotel Merlinde een goede keuze. Zorghotel Merlinde is er volledig op ingericht dat u na uw operatie zorgeloos en onder professionele begeleiding kunt concentreren op uw herstel, zodat u zo snel mogelijk uw oude leven weer kunt oppakken. Bovendien wordt u ook nog eens heerlijk in de watten gelegd. Zorghotel Merlinde is gesitueerd op hemelsbreed 250 meter van Medisch Centrum Breda en beschikt over gratis parkeerfaciliteiten. Vraag onze medewerkers naar ons speciale samenwerkingsarrangement.

Website: www.zorghotelbreda.nl


SportmedX, hèt instituut voor sport en bewegen

image001Als sporter ben je bij sportmedX op de juiste plek. Ons doel is om alle sporters in Nederland verantwoord te laten sporten en bij blessures snel weer op de been te krijgen. Wij bieden laagdrempelige, snelle en deskundige ondersteuning, van advies tot behandeling.

Waarom SportmedX?

  • Gespecialiseerd in sportzorg
  • Multidisciplinaire samenwerking
  • Over het algemeen korte wachttijd
  • Sportspecialismen onder één dak
  • Verschillende locaties, één formule

Website: www.sportmedx.nl 


 ABC Clinic

ABC Clinic

Op het gebied van plastische chirurgie zijn wij een samenwerking aangegaan met ABC Clinic Breda. ABC Clinic is een gespecialiseerde privékliniek voor injectables, plastische chirurgie en huidverbetering. Op het gebied van liposuctie, lipofilling,  facelift, borstvergroting en borstcorrecties zijn we een samenwerking aangegaan. ABC Clinic is met haar kliniek gevestigd in Breda en voert daar de ingrepen uit onder lokale verdoving. Omdat ABC Clinic niet over operatiekamers beschikt zijn, we voor de behandelingen onder algehele narcose in een operatiekamer, deze samenwerking aangegaan. Operatieve ingrepen worden uitgevoerd in de moderne operatiekamers van onze kliniek.

Website: www.abc-clinic.nl


MRI Centrum

logo-mri-centrumHetMRI Centrum is de eerste onafhankelijke aanbieder van MRI diagnostiek in Nederland. Met meer dan tien jaar ervaring en vele tienduizenden MRI onderzoeken per jaar heeft het MRI Centrum veel kennis en expertise opgebouwd. Het MRI Centrum heeft in Nederland tien locaties waar patiënten met een verwijzing van een huisarts of specialist terecht kunnen. Het MRI Centrum is uniek als gespecialiseerde MRI aanbieder in Nederland. De radiologen, ieder gespecialiseerd in een eigen deelgebied, zullen binnen enkele dagen hun bevindingen met de verwijzer delen. In de vestiging in Breda worden naast MRI’s ook röntgenonderzoeken uitgevoerd. De samenwerking tussen MC Breda en het MRI Centrum resulteert voor de patiënt in een snelle, kwalitatief goede diagnostiek en een optimale behandeling in een moderne en servicegerichte omgeving.

Website: www.mricentrum.nl


 MediPlus

mediplus_logoMediPlus is dé winkel voor u als het gaat om sport- en zorghulpmiddelen voor alle fases van het leven.

Website: www.mediplus.nl